SangFuglOrdningen

I Haslum menighet samarbeider kirken med skolen om tilbud om kor i SFO-tiden. Koret øver i menighetshuset og målet er å gi barna god sangglede. Dirigent Randi Røssaak og kantor Knut Kårvatn Eikeland leder koret, som deltar på familiegudstjenester og arrangerer egne konserter.

Hver torsdag samles rundt 20 barn til korøvelse i Haslum menighetshus, kl. 15.30-16.30. Det kommer barn fra forskjellige skoler og koret er et åpent tilbud til alle som ønsker å være med, og som går på 1.-4. trinn. Barna som går på Haslum SFO blir hentet og fulgt til menighetshuset, og barna på de andre skolene bringes til menighetshuset av foresatte.

Opplegget har som målsetting at barna skal ha det gøy sammen i sangen, og består av sang, leker og sosiale kvelder. Repertoaret er variert i sjanger og budskap og består av kristne og verdslige sanger, og mange bevegelssanger.

Rent praktisk er det kirken som utarbeider annonser og påmelding. Deretter legger SFO ut informasjon på sin hjemmeside, med lenke til påmelding. Påmeldingen går altså først til kirken, og så sendes en henteliste til den SFO’en hvor barna hentes, slik at de er informert om hvem som er påmeldt.

Randi Røssaak kan fortelle at de allerede har hatt første opptreden med barna, til stor glede for alle fremmøtte!

Del på:

Verified by MonsterInsights