Lag din egen skjorte med KUFO-logo!

Her er noen tips om hvordan du eller flere i fellesskap kan designe og få laget en KUFO skjorte eller en skjorte med tittel på.

Endel har spurt om vi har egne t-skjorter eller andre trøyer. Ønskene og behovene er så ulike at KUFO ikke har valgt å lage dette. Men det finnes flere firma som leverer dette. Her kan du legge inn egen tekst. navn og den logo du ønsker.

KUFO ta opp med firmaet Fair & Square om å designe en standard skjorte slik de har for prest og diakon.

I tillegg for de som ønsker en mer individuell tilpasset skjorte har sentralstyret (v/ Ieva Fredriksen) laget en bruksanvisning for hvordan dere kan lage en skjorte via andre firma i markedet. Som eksempel er firmaet TeamShirt benyttet. Men her kan selvsagt også andre som leverer slike tjenester benyttes.

JIPPI! NÅ KAN DU LAGE DIN EGEN T-SKJORTE MEN DEN TITTELEN DU ØNSKER!


Nå kan dere designe og bestille deres egen T-skjorte. Dette er prøvd ut gjennom leverandøren TeamShirts:
https://www.teamshirts.no/. Her er det et variert utvalg av plagg.


Du kan sikkert også bruke andre leverandører.  Ved forespørsel kan du sende med dokumentet som heter «Logo guidelines».

Tekstfont

KUFO sin foretrukne font er Calibri. Men hvis denne ikke finnes i fontgalleriet til trykkeriet, kan du bruke fonten Futura – en litt tykkere utgave av Calibri.

KUFO-logo

Ønsker du å bruke KUFO-logo på plagget, kan du velge mellom hvit, grå (80% mette) og sort. Logoene finner dere (vedlagt). De filene som skal brukes til å laste opp til TeamShirts er de som slutter med .ai. .ai-filene kan man ikke åpne og se på sin PC uten Adobe Illustrator, men du vil se dem når du har lastet dem opp på plagget i nettleseren til TeamShirts. 

Vil du se logoene, eller bruke dem i f.eks. et word-dokument, bruk .jpg filene.

Den ene som det står «Kun til illustrasjon», er for at dere skal kunne se den hvite logoene og hvordan den ser ut mot svart bakgrunn. De hvite logoene i .ai format ser bare ut som et tomt dokument, inntil du legger dem på en farget bakgrunn. Lykke til!

LOGO med 100% metning (helt sort)
LOGO med 80% metning
Ieva har fått ny skjorte! Denne kan du også få og designe den selv. Her er det benyttet logo med 80% metning. Det kan velges 100% da blir tektsen og logo noe skarpere.
Ievas kateket skjorte. Velg din egen tekst!

Les mer om følgende emner:

Del på:

Verified by MonsterInsights