Ny hjemmeside for KUFO

14. januar lanseres ny hjemmeside for KUFO!
Vi håper disse vil gi bedre informasjon og bli benyttet av våre medlemmer. Vi vil fortsatt benytte FaceBook, men nye sider gir oss bedre mulighet til å legge ut og systematisere informasjon slik at dette kan være en bedre ressurs for våre medlemmer og andre interesserte.

Sidene er fortsatt under arbeid og vi vil legge ut nye artikler etterhvert som de er klare. Vi vil også legge ut relevant stoff fra andre organisasjoner og aktører. For at sidene skal bli best mulig ønsker vi at dere sender oss bilder og stoff som vi kan benytte. Vi ønsker at informasjon om aktiviteter i stiftslagene sendes inn slik de kan legges i vår aktivitetskallsender.

Det er link til alle stiftslag nederst (i footer) vi vil at stiftslagene gjennomgår sin informasjon og sender oss en oversikt over styre, tillitsvalgte, Facebook side og annen nyttig informasjon for de som besøker sidene.

Det er også link for pålogging til våre medlemsregister under fanen nyttige dokumenter (nederst). Her kan stiftslag logge inn for å se medlemmer i stiftslaget. Enkeltmedlemmer kan også logge inn for å se informasjon vi har om de. Du kan be om å få til sendt ditt medlems nummer ved pålogging.

Del på: