INTERNE MØTER OG DOKUMENTER FOR KUFO’S ARBEID MED EN NY MULIG ORGANISASJON.

Organisasjonene har hatt felles Allmøte 08.02. om mulig ny organisasjon. Nå skal den enkelte organisasjon og medlemmene diskutere internt hva som kan bli resultatet av denne prosessen. Her vil vi legge ut dokumenter og informasjon som er aktuelle for at du kan ta et kunnskapsbasert valg. Husk at din stemme i høringen er viktig. FRIST 10.03.23

Her er opptak av Allmøte i KUFO 16.02 09:00 – 10:30

Internt allmøte i KUFO 16.02.23 kl 09:00 – 10:30 Det gjøres opptak av allmøtet som legges ut i ettertid.

DELTA PÅ HØRING HER, DET TAR KUN NOEN MINUTTER Det er viktig at så mange som mulig deltar og svarer på høringen. Enten du er meget engasjert av spørsmålet eller ikke. Høringen er anonym og dine svar kan ikke spores. Det er også viktig for den videre prosessen at du kommer med innspill om hva du tenker er positivt, negativt og evt risikabelt.

Opptak av felles Allmøte 08-02. kl 15:00 Opptaket er 42 minutter og kan sees via linken til filemail.com (på telefon må du muligens laste ned filemail appen, men det ser ut til å gå greit å få åpnet linken på PC.

Her finner du tidligere utlagte dokumenter og linker Denne siden ble publisert 06.02 og inneholder alle relevante dokumenter og linker.

Del på: